Reserves i cancel·lacions

Qui pot reservar?

  • Reserves per a usuaris habituals. Es requereix un registre, sol·licitem el nom complet (nom i cognoms), un número de telèfon mòbil, un correu electrònic i una contrasenya. Les dades passaran a formar part de la base de dades del sistema, propietat única i exclusivament de Ajuntament de la ciutat d'Eivissa, que no cedim a tercers, complint estrictament la Llei de protecció de dades de caràcter personal (veure la LOPD).
  • Reserves Ràpides. El sistema també permet la reserva ràpida, sense registres, simplement aportant les següents dades : Nom i Cognoms, Email i Telèfon.

On es pot reservar?

Les reserves de pistes es tramitaran pels següents mitjans:

  • Internet: http://reservapista.eivissa.es
  • Oficinas del PME Piscina des Viver: Carrer Sant Francesc de Ses Salines s/n, 07800 Eivissa (Illes Balears)

Reserves i cancel·lacions

Un cop realitzada la reserva i pagament de la instal·lació no s’admetran cancel·lacions ni es retornarà la taxa abonada. Només en el cas que sigui necessari suspendre l’activitat esportiva per causes meteorològiques suficientment justificades o per unaaltra causa no imputable a les persones usuàries, la reserva podrà traslladar-se a una altra data i horari a convenir. Per resoldre la incidència, la persona afectada ha de dirigir-se a les oficines del PME ubicades a la Piscina des Viver.